Cokin Black & White Filter Kit H400-03 / M-serie (P-serie)

Cokin Black & White Filter Kit H400-03 / M-serie (P-serie)

€ 45,41
Prijs inclusief btw

Let op! Deze kit bevat geen filterhouder en adapter-ringen!

De Cokin Black & White Filter Kit H400-03 is een complete set met vier filters speciaal voor zwart-wit fotografie. Cokin filters zijn vervaardigd uit CR-39 organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. De filters in deze H400-03 kit hebben een afmeting van 85 bij 85 millimeter en zijn compatibel met de Cokin P-serie filterhouder.

Yellow (P001) en Orange (P002) filters

Met de Cokin Yellow filter benadrukt u de gele tinten in een opname en maakt u het geheel warmer van kleurtoon. De Orange filter maakt de kleuren blauw, paars, groen en geel/groen donkerder. De filter is zeer bruikbaar voor landschaps- en architectuurfotografie bij zwart-wit fotografie om levendige contouren te verkrijgen. De kleur van de lucht wordt afgezwakt waardoor de wolken hier duidelijk tegen afsteken.

Red (P003) en Green (P004) filters

De Red filter is ideaal om het contrast in uw opnames te verbeteren. Groene en blauwe kleuren worden uit het beeld gefilterd terwijl de rode kleuren benadrukt worden. Wolken worden meer benadrukt net alsof er een storm op komst is. Dit filter is ook zeer effectief bij het fotograferen in een nevelige omgeving en voor het creëren van maanlichteffecten. Daarnaast is dit filter ook bruikbaar voor infrarood fotografie. Met de Green filter creëert u bepaalde grijstonen die normaal gesproken met zwart-wit fotografie niet te verkrijgen zijn. Deze grijstonen geven uw opnames meer diepte.

 Deze kit bevat:

  • 1x Yellow Filter (P001)

  • 1x Orange Filter (P002)

  • 1x Red Filter (P003)

  • 1x Green Filter (P004)

Aantal
Levertermijn: 2 werkdagen
D116672

Productkenmerken

Garantie
2 jaar
HS-code
90022000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen