• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Foma

Foma Normal Contrast Liquid Photo Emulsion - 250ml + Hardener - 4ml

€ 43,50

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Foma Normal Contrast Liquid Photo Emulsion is een vloeibare foto-emulsie met vaste gradatie (3) die wordt geproduceerd met behulp van de modernste productietechnologie. De vloeibare emulsie bied een breed scala aan halftonen met een middelhoog contrast en een neutrale tot lichtwarme beeldtonaliteit met de meeste ontwikkelaars. De emulsie heeft eveneens een hoge gevoeligheid dankzij het hoog zilvergehalte, wat resulteert in heel korte belichtingstijden zelfs bij grote oppervlaktes. Dankzij de grote dekkingsgraad biedt de emulsie een hoog rendement, tussen de 3 tot 6 vierkante meter per kg emulsie. Op gladde oppervlakken is het aanbrengen van slechts één laag voldoende.

De emulsie kan worden aangebracht op vele soorten materialen zoals hout, textiel, keramiek, metalen, kunststoffen en zelfs geschikt voor coating op glas. In de verpakking komt ook een flesje verharder dat aan de emulsie moet worden toegevoegd onmiddellijk wanneer deze wordt aangemaakt in heet water. Toevoeging van de verharder verbetert de weerstand van de emulsie op diverse oppervlaktes.

Fotografische emulsie is een lichtgevoelig materiaal op zilverbasis dat op elk oppervlak kan worden aangebracht, met een vergroter kan worden belicht en met conventionele zwart-wit chemie kan worden verwerkt. Het is nagenoeg dezelfde emulsie als die aangebracht op gewoon fotopapier, maar dan in vloeibare vorm, en stelt de gebruiker in staat de emulsie aan te brengen op een breed scala aan (ongebruikelijke) oppervlaktes of materialen voor artistieke doeleinden.

Hoeveelheid 250ml
Type concentraat Vloeibaar

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews