Jobo 2540 Multi Tank 1 Film Ontwikkeltank

Jobo 2540 Multi Tank 1 Film Ontwikkeltank

€ 56,98
Prijs inclusief btw

De Jobo film ontwikkeltanks uit het modulaire 2500 tanksysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige, chemisch bestendige kunststof en zijn naargelang het model geschikt voor de ontwikkeling van 35mm film, rolfilm en vlakfilm. De 2500-serie ontwikkeltanks zijn gericht op (semi-)professioneel gebruik en zijn voornamelijk geschikt voor geautomatiseerde rotatieontwikkeling met een Jobo Film Processor. Niettemin kunnen de tanks ook gebruikt worden voor manuele inversieontwikkeling.

Deze Jobo 2540 Multi Tank 1 film ontwikkeltank is ontworpen voor de zuinigste ontwikkeling van 35mm film en is voornamelijk gericht op het snel ontwikkelen van teststrips en proefopnames.

De Multi Tank 1 ontwikkeltank is compatibel met één 2502 spiraal voor de ontwikkeling van één 35mm film. Deze spiraal wordt standaard niet meegeleverd en is afzonderlijk verkrijgbaar. Het standaard rood tankdeksel voor inversieontwikkeling is wel inbegrepen in de verpakking. Het vertrouwde en betrouwbare deksel sluit de tank effectief en gemakkelijk af, wat zorgt voor een schone (inversie)ontwikkeling van film zonder lekken. Wanneer de tank met de hand wordt gebruikt voor inversieontwikkeling, moet de tank worden gevuld met slechts 170ml fotochemie, waardoor het de meest economische manier is om één 35mm film te gaan ontwikkelen. Voor rotatieontwikkeling met een compatibele Jobo processor heeft de tank eveneens slechts 170ml fotochemie nodig om de klus te klaren. In dat geval moet de tank wel worden voorzien van een cog (#1505) om deze aan de lift van de processor te bevestigen. Dit accessoire is niet inbegrepen en is afzonderlijk verkrijgbaar.

  • Vulcapaciteit: 170ml (manuele inversieontwikkeling) / 170ml (rotatieontwikkeling)

  • Filmcapaciteit: 1x 35mm film (houdt één 2502 spiraal op minimumlengte)

2540

Productkenmerken

Verpakking
1x Jobo 2540 Multi Tank 1 Film Ontwikkeltank
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen