AP Compact Ontwikkeltank + 2x Multiformat Self-feed Spiralen

AP Compact Ontwikkeltank + 2x Multiformat Self-feed Spiralen

€ 22,48
Prijs inclusief btw

De Compact ontwikkeltanks van het Spaanse AP Photo hebben reeds hun naam gemaakt in de analoge fotowereld en bestaan dan ook al enkele tientallen jaren. Het concept van de tank is gelijkaardig aan dat van de welgekende Paterson System 4 tanks of de Jobo 1500-serie tanks die allen geschikt zijn voor inversie- of rotatie-ontwikkeling van kleinbeeld of rolfilms.

Toch heeft elk systeem z'n eigen specifieke kenmerken die het doet verschillen van de andere tanks. Dit is bij AP niet anders, zo wordt het deksel van de tank op de tank geschroefd en zit deze steeds goed vast op de spiraalbasis van de tank. De rubberen afwerking van het deksel zorgt ervoor dat er geen chemie kan lekken. Het deksel wordt net als bij de Paterson en Jobo tanks afgesloten met een plastieken kap (rood) dat stevig op de tank klikt.

Maar de Compact ontwikkeltanks van AP onderscheiden zich het meest van de andere tanks met hun self-feeding multiformat spiralen. Het principe is ook hier hetzelfde, je schuift het negatief in de spiraal en rolt de film erop door kort te draaien aan de spiraal. Maar elk van deze AP spiralen bevatten ook een leader waartussen je je negatief moet schuiven om deze bij de start meteen juist op te spoelen. Gedaan dus met prutsen. De gebruiksvriendelijkheid van deze spoelen is daarom ideaal voor elke beginner of ook voor de veteranen onder ons die snel en makkelijk hun films willen ontwikkelen. De spiralen zijn bovendien ook compatibel met alle Paterson tanks!

Alle tanks zijn gemaakt van hoogwaardig, onbreekbaar plastiek dat bovendien warmte resistent is. Verpakking bevat één tank en twee uitschuifbare spiralen die geschikt zijn voor het ontwikkelen van 135/126/127 films en 120-220 films. Met deze tanks kunnen twee 35mm films simultaan ontwikkeld worden of één 120/220 film.

Geproduceerd in Spanje, Europa.

APP321100

Productkenmerken

Fabrikant
AP Photo
Verpakking
1x AP Compact Ontwikkeltank, 2x Multiformat Self-feed Ontwikkelspiraal
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen