Paterson Film Ontwikkeltank Multi-Reel 3 + 3x Spiralen

Paterson Film Ontwikkeltank Multi-Reel 3 + 3x Spiralen

€ 48,72
Prijs inclusief btw

Set bestaande uit een Paterson Ontwikkeltank Multi-Reel 3 en drie Paterson auto-load spiralen!

De Paterson Super System 4 Film Ontwikkeltanks zijn eenvoudiger te laden, sneller te vullen en gemakkelijker schoon te maken dan enig andere tank. Alle tanks bestaan uit een eendelig deksel en trechter met een grote diameter die eenvoudig en veilig op de eigenlijke tank klikken, wat toelaat om de tank snel te vullen en te ledigen.

Deze Multi Reel 3 ontwikkeltank is geschikt voor het simultaan ontwikkelen van drie 35mm films of twee 120/220 film. De tank wordt geleverd zonder auto-load spiralen, maar zijn wel afzonderlijk verkrijgbaar.

De Super System 4 Film Ontwikkeltanks zijn ontworpen voor het ontwikkelen van films door middel van het agiteren van de fotochemie door inversie van de tank met behulp van het meegeleverde waterdichte deksel, of door rotatie met behulp van de agitatiestaaf die eveneens meegeleverd wordt.

Het ontwikkelen van één 35mm film vraagt 290ml aan fotochemie, het ontwikkelen van één 120/220 film vraagt 500ml aan fotochemie. Het ontwikkelen van drie 35mm films vraagt dus ongeveer 900ml aan fotochemie.

Bij gebruik van de tank is het essentieel dat de auto-load spiralen steeds bevestigd zijn op de meegeleverde centrale kolom die op de bodem van de tank kan bevestigd worden. Dit verzekert dat de tank lichtdicht blijft tijdens het ontwikkelproces. Let op dat bij een niet-volledig gevulde tank in combinatie met inversieontwikkeling, de agitatietijden aangepast worden.

PTP116 - PTP119

Productkenmerken

Fabrikant
Paterson Photographic
Verpakking
1x Paterson Film Ontwikkeltank Multi-Reel 3, 3x Paterson Auto-load Spiraal

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen