Paterson Universele Film Ontwikkeltank + 2x Auto-load Spiralen

Paterson Universele Film Ontwikkeltank + 2x Auto-load Spiralen

€ 21,45
Prijs inclusief btw

De Paterson Super System 4 Film Ontwikkeltanks zijn eenvoudiger te laden, sneller te vullen en gemakkelijker schoon te maken dan enig andere tank. Alle tanks bestaan uit een eendelig deksel en trechter met een grote diameter die eenvoudig en veilig op de eigenlijke tank klikken, wat toelaat om de tank snel te vullen en te ledigen.

Deze Universele ontwikkeltank is geschikt voor het simultaan ontwikkelen van twee 35mm films of één 120/220 film. De tank wordt geleverd met twee auto-load spiralen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan het gewenste filmformaat.

De Super System 4 Film Ontwikkeltanks zijn ontworpen voor het ontwikkelen van films door middel van het agiteren van de fotochemie door inversie van de tank met behulp van het meegeleverde waterdichte deksel, of door rotatie met behulp van de agitatiestaaf die eveneens meegeleverd wordt.

Met slechts 300ml fotochemie kan één 35mm film ontwikkeld worden, met 500ml kunnen twee 35mm films ontwikkeld worden of één 120/220 rolfilm.

Bij gebruik van de tank is het essentieel dat de auto-load spiralen steeds bevestigd zijn op de meegeleverde centrale kolom die op de bodem van de tank kan bevestigd worden. Dit verzekert dat de tank lichtdicht blijft tijdens het ontwikkelproces.

PTP115

Productkenmerken

Fabrikant
Paterson Photographic
Verpakking
1x Paterson Universele Film Ontwikkeltank, 2x Auto-load Spiraal
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen