Jobo Lift voor CPE-2 / CPE-3

Jobo Lift voor CPE-2 / CPE-3

€ 569,38
Prijs inclusief btw

Belangrijk! Niet alle CPE-2 units zijn compatibel met deze lift. Neem contact met ons op voordat je deze unit koopt om er zeker van te zijn dat deze op jouw processor past.

Met de Jobo Lift wordt het ontwikkelen van fotografisch materiaal met jouw CPE-2/CPE-3 Color Processor aanzienlijk verbeterd. Installatie en de-installatie van de ontwikkeltank is eenvoudig te vermijden wanneer een lift wordt gebruikt in plaats van het magneetsysteem.

Het vullen van ontwikkeltanks met chemie tijdens het draaien wordt mogelijk bij gebruik van een lift. Het legen van de chemie is net zo eenvoudig als het bedienen van de lift. Dit leidt tot geen natte handen meer, exactere procestijden, snellere en vooral gelijkmatigere verdeling van de chemie over de film/papier tijdens het proces. Ook het recyclen en hergebruiken van uw chemie wordt een kleine moeite.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.
4062

Productkenmerken

Verpakking
1 x JOBO Lift voor CPE-2 / CPE-3
Garantie
2 jaar
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen