• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Bellini Foto

Bellini C-41 Kleurenfilm Ontwikkelaar - 260ml

€ 24,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Verdubbel de capaciteit van jouw Bellini C-41 Monopart Processing Kit uit met een bijkomende kleurenfilm ontwikkelaar. Laat je toe nogmaals 16-20 kleurenfilms te ontwikkelen met de bleach, fixeer en stabilisator uit de kit die je reeds hebt nadat de kleurontwikkelaar is uitgewerkt. Let op, met deze ontwikkelaar alleen kan je geen kleurenfilms ontwikkelen (= geen volledig C-41 proces)!

Deze Bellini C-41 Kleurenfilm Ontwikkelaar is een van de componenten uit de Bellini C41 Monopart Film Processing Kit voor kleurenfilm. Het laat je toe om de capaciteit van jouw Bellini C-41 ontwikkelkit te verdubbelen. De kleurontwikkelaar uit deze kit heeft immers de minst lange houdbaarheid van alle componenten, namelijk een vijftal weken. De bleach, fixeer en de stabilisator bewaren een zestal maanden. Na het ontwikkelen van een 16-20 kleurenfilms is de kleurontwikkelaar volledig uitgewerkt, de andere componenten zijn dat niet.

Daarom is de C-41 Kleurenfilm Ontwikkelaar nu ook afzonderlijk verkrijgbaar voor analoge fotografen die reeds een Processing Kit hebben aangeschaft en zo op een budgetvriendelijke manier de gebruiksduur van deze kit kunnen uitbreiden met opnieuw 16-20 films. Het proces blijft hetzelfde zoals beschreven in de instructies die bij de kit geleverd werden. 260ml concentraat om 1L werkoplossing te maken.

Hoeveelheid 260ml
Type concentraat Vloeibaar

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews