• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Ilford Photo

Ilford Pop-up Darkroom

| HAR1181926
€ 299,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Ilford Pop-Up Darkroom tent is de perfecte oplossing voor filmfotografen die hun negatieven willen printen en moeite hebben om een bestaande ruimte om te bouwen tot geschikte werkende doka.

Het externe metalen frame van de tent is ongeveer 2.2m hoog wanneer opgezet. De tent past daardoor in de meeste kamers met een standaard plafondhoogte in Europese, Amerikaanse en Aziatische huizen, terwijl er toch een werkbare ruimte van 1,3 x 1,3 m ontstaat om staand of zittend te werken. Een duurzaam lichtdicht zwart materiaal wordt op het frame geklemd, terwijl een begeleidende grondmat bescherming biedt voor jouw vloer.

Een ingebouwd luchtrooster onderaan de dokatent kan je gebruiken voor een optionele ventilator/luchtblazer, en eenmaal afgedicht zal de binnenkomende lucht ook de binnenafmetingen vergroten. Een kleinere opening dichter bij de bovenkant van de donkere kamer maakt het mogelijk andere luchtafzuigbuizen (niet inbegrepen) te bevestigen.

Bovenaan is een lus voorzien om een safelight op te hangen, en het mooiste is dat je het geheel gemakkelijk kan opvouwen voor opslag of transport in de bijgeleverde draagtas. In de donkere kamer tent kan een tafel van maximaal 120x60cm worden gebruikt (niet inbegrepen).

Afmetingen in opgevouwen toestand (ongeveer): vloeroppervlak 1,3m x 1,3m, hoogte: 2,2m.

Afmetingen van de tas: 68 x 25 x 25cm.

Inbegrepen: donkere kamer tent, stokken, grondzeil en opbergtas.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews