• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Paterson Photographic

Paterson 2000D Enlarger Timer - Elektronische Belichtingstimer voor Vergroters

€ 94,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Paterson 2000D Enlarger Timer is een op het lichtnet aangesloten digitale timer voor een zeer nauwkeurige belichtingstiming bij gebruik van een vergroter. De timer kan worden ingesteld in stappen van 0,1 seconde van 0,1 tot 9,9 seconden, of in stappen van 1 seconde van 10 tot 99 seconden. De timer is voorzien van een helderrood display waarvan de helderheid kan worden aangepast aan de individuele wensen.

De geleverde timer betreft de 230 volt versie met Europese stekker. De timer moet worden aangesloten tussen het stopcontact en de vergroter als de vergroter een netspanningslampje gebruikt. Als de vergroter een laagspanningslampje heeft dat op een transformator werkt, moet de timer worden aangesloten tussen het stopcontact en de transformator.

De 2000D wordt bediend met de + of - knoppen. De timer begint met het indrukken van de startknop. De timing kan op elk moment worden onderbroken door op de startknop te drukken. Zodra de ingestelde tijd is bereikt, schakelt de vergroter uit en is de eerder ingestelde tijd weer klaar voor een volgende belichting. Als de timercyclus wordt onderbroken, kan de eerder ingestelde tijd worden hersteld door op de resetknop te drukken.

  • Nauwkeurigheid: 0,1%

  • Afmetingen: 18 x 14 x 6,5 cm (7 x 5,5 x 2,5 inch)

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews