Kaiser Digital Timer - Elektronische Belichtingstimer voor Vergroters

Kaiser Digital Timer - Elektronische Belichtingstimer voor Vergroters

€ 131,82
Prijs inclusief btw

De Kaiser Electronic Exposure Timer is het perfecte apparaat om met de nodige accuraatheid prints in de donkere kamer eenvoudig en snel te verwerken. De timer is compatibel met bijna elke vergroter en ondersteunt tot 500W stroombelasting. Een belichtingstimer is een onmisbaar apparaat in de donkere kamer en biedt precieze timing voor de belichting van afdrukken, zodat je steeds volledige controle hebt over de ontwikkeling van de prints. Het concept van het apparaat is vrij eenvoudig, het schakelt de vergroter aan en uit om de belichting te starten en te stoppen volgens jouw wensen. De timer is aangesloten op de stroomvoorziening en de vergroter is aangesloten op de timer, zodat de timer te allen tijde de stroom naar de lamp regelt. In tegenstelling tot veel mechanische belichtingstimers is deze timer volledig digitaal, wat resulteert in een uiterst nauwkeurige timing, keer op keer.

Het amberkleurige 2-cijferige display van de Kaiser Electronic Exposure Timer is groot en gemakkelijk af te lezen, zelfs onder dokalicht. Het duidelijke timing display helpt je om direct een inschatting te maken, zodat je de belichting van je prints steeds onder controle hebt.

De belichtingstimer kan ingesteld worden van 0,1 tot 9,9 seconden in stappen van 0,1 seconde of van 1 tot 99 seconden in stappen van 1 seconde. Wanneer nodig kan het aftellen onderbroken worden en opnieuw vanaf hetzelfde punt hervat worden.

De bediening van de Kaiser Digital Timer is heel eenvoudig dankzij de grote drukknoppen. De intuïtieve lay-out helpt je aanpassingen moeiteloos uit te voeren en de opvallende rode knop zorgt ervoor dat je de timer snel kunt starten en stoppen.

Afmetingen: ca. 100 x 75 x 152mm (3.9 x 3 x 6 in.).

Stroomkabel: 2m (6 ft 7 in.).

4030

Productkenmerken

Fabrikant
Kaiser
Verpakking
1x Kaiser Digital Timer - Elektronische Belichtingstimer voor Vergroters
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen