• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Rohrer & Klinger

Diaphoto Retouch Dye Platinum Zwart (730) - 12ml

€ 5,30

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Kleur: Platinum Zwart (#730). Geproduceerd door Rohrer & Klinger op basis van de originele Schmincke formule.

De Diaphoto Retouch Dyes van Rohrer & Klinger, bestaat uit een reeks van in water opgeloste glazuurkleuren in relatief hoge concentraties die verder in water opgelost kunnen worden in een oneindig aantal tinten. De kleuren zelf hebben een lagere lichtbestendigheid dan airbrushkleuren. De Diaphoto-serie is daarom ideaal voor het retoucheren en inkleuren van zwart-wit foto's.

De serie bestaat uit 42 tinten (sommige worden niet meer geproduceerd) van geselecteerde nuances met een hoge kleurbriljantie. Met de verschillende zwarttinten Blauwzwart (720), Diepzwart (740) en Bruinzwart (710) kunnen alle zwart-wit tinten worden bereikt door het mengen en verdunnen met water. Met de beschikbare kleurtinten (EURO) kunnen alle denkbare kleuren, nuances en gradaties worden bereikt. Voor het dekken is er ook een witte glazuurkleur (110).

De Diaphoto retouchekleuren zijn compatibel met vrijwel alle fotografische papiersoorten. Daardoor zijn ze geschikt voor een groot aantal toepassingen in de analoge fotografie, maar vooral voor retoucheer- en kleurtechnieken. Als alternatief kunnen de glazuurkleuren worden gebruikt voor airbrush-werk op papier, karton of soortgelijke materialen. Elke retouchekleur wordt geleverd in een glazen flesje van 12 ml met druppeldop.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews