Kaiser Darkroom Safelight met Multigrade Filter

Kaiser Darkroom Safelight met Multigrade Filter

€ 34,70
Prijs inclusief btw

Deze Darkroom Safelight van Kaiser heeft een matzwarte plastieken behuizing waarvan de bovenkant kantelbaar is (0 - 40°) zodat het verlicht oppervlak naar eigen wensen eenvoudig kan aangepast worden. De safelight kan zowel gebruikt worden als tafellamp maar kan ook bevestigd worden aan de muur. De flexibele mogelijkheden van de Kaiser Darkroom Safelight laten je toe jouw doka direct maar ook indirect te voorzien van het nodige dokalicht. Dit is voornamelijk handig bij kleinere doka's waar het soms moeilijk is de minimumafstand van 1 meter tussen het fotopapier en de lichtbron te bewaren.

De Safelight van Kaiser is standaard voorzien van een Multigrade filter (grootte: 9 x 12 cm of 3.5 x 4.7 in.) en kan dus meteen gebruikt worden in combinatie met alle multigrade en vaste-gradatie zwart-wit fotopapieren (4015). De safelight kan ook voorzien worden van andere filters die afzonderlijk verkrijgbaar zijn: een oranje filter voor bromide papieren (4013) en een rode filter voor orthochromatische papieren (4014).

De Kaiser Darkroom Safelight is voorzien van een LED-lamp (1,7W E14) voor duurzaam gebruik en dient aangesloten te worden op de netstroom via de vastgehechte stroomkabel die een lengte heeft van 1,8 meter (6 ft.). De bijgeleverde lamp is tevens vervangbaar.

Grootte: 140 x 110 x 90 mm (5.5 x 4.3 x 3.5 in.) 

4018

Productkenmerken

Fabrikant
Kaiser
Verpakking
1x Kaiser Darkroom Safelight met Multigrade Filter
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen