• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Bellini Foto

Bellini Natriumsulfide (Sodium Sulfide) - 50gr

€ 10,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Dit product wordt enkel verzonden binnen de Europese Unie. Het spreekt voor zich dat dit product met de hoogste voorzichtigheid en kennis van zaken dient gebruikt te worden. Zorg voor beschermkledij en beschermmiddelen en gebruik je gezond verstand bij het aanmaken van fotochemische oplossingen.

Natriumsulfide - Sodium Sulfide in een verpakking van 50gr.

Chemische grondstof voor het zelf aanmaken van fotochemische oplossingen zoals film- of papierontwikkelaars, fixeer- of stopbaden. Dit product wordt afzonderlijk verpakt en aangeboden door Bellini, de laatste producent van fotochemie in Italië. Het product voldoet daardoor aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Stel zelf jouw fotochemische oplossingen samen en experimenteer met de gekende formules van o.a. Geoffrey Crawely, John Wimberley en Gordon Hutchings. Deze formules bieden de analoge fotograaf een belangrijk voordeel, namelijk dat de samenstelling steeds dezelfde blijft en het ontwikkelproces en dus ook de eindresultaten consistent kunnen behouden blijven. Formules van gekende gebruiksklare fotochemische oplossingen zoals Kodak HC-110 en XTOL hebben in de loop der jaren reeds verschillende wijzigingen gekend waardoor workflows die in het verleden werden gebruikt vandaag een aanpassing vereisen om tot hetzelfde resultaat te komen.

Hoeveelheid 50gr
Type concentraat Poeder

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews