Ilford Ilfotec LC29 Filmontwikkelaar - 500ml

Ilford Ilfotec LC29 Filmontwikkelaar - 500ml

€ 34,70
Prijs inclusief btw

ILFORD ILFOTEC LC29 is gebaseerd op de technologie gebruikt in de ILFOTEC HC zwart-wit filmontwikkelaars van Ilford. De formule onderging evenwel een aantal aanpassingen waardoor de ontwikkelaar bijzonder geschikt is voor het ontwikkelen van verschillende kleine reeksen film. Net als ILFOTEC HC is LC29 een extra geconcentreerde vloeibare filmontwikkelaar waardoor deze uitgebreide verdunningsmogelijkheden biedt en dus lang bruikbaar is.

ILFORD ILFOTEC LC29 is een economische zwart-wit filmontwikkelaar die eenvoudig in gebruik is en voornamelijk geschikt is voor de beginnende analoge fotograaf. De ontwikkelaar is afgestemd op het volledige gamma aan Ilford zwart-wit films maar is ook bruikbaar met elke andere type zwart-wit film van andere fabrikanten. De ontwikkelaar levert negatieven met een fijne korrel en goede algemene prestaties op vlak van scherpte en beeldkwaliteit.

ILFOTEC LC29 kan verdund worden op 1+9, 1+19 of 1+29 met de optie om de ontwikkelaar te gebruiken als "one shot" of te hergebruiken binnen een en dezelfde ontwikkelsessie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vloeibare filmontwikkelaar met uitgebreide verdunningsmogelijkheden
  • Fijne korrel en goede scherpte

  • Flexibel en economisch in gebruik

1131811

Productkenmerken

Fabrikant
Ilford Photo
Verpakking
1x Ilford Ilfotec LC29 Filmontwikkelaar - 500ml
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079020

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen