• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Adox

Adox Scala B&W Reversal Processing Kit - 2L

€ 39,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Adox Scala B&W Reversal Processing Kit is een complete kit voor de omkeerontwikkeling van zwart-wit films. Het is de eerste kit in zijn soort die geen schadelijke dichromaten en andere soorten bijtende stoffen bevat. Een ander innovatief aspect van de kit is het feit dat het vloeibare bleekbad zeer stabiel is, verdunde werkoplossingen kunnen tot 8 weken worden bewaard. Hierdoor kan de beloofde capaciteit van 8 rollen gemakkelijk worden bereikt. Het bleekconcentraat (geopend maar onverdund) heeft een houdbaarheid van 8 weken.

De Adox Scala Kit bestaat slechts uit twee delen (plus een optioneel reinigingsbad), waardoor het zwart-wit omkeerproces radicaal vereenvoudigd wordt. Meng gewoon de ontwikkelaar en het bleekconcentraat 1+1 met water en je kunt aan de slag. De film moet tijdens het proces herbelicht worden, dit is bijvoorbeeld niet vereist met de Bellini B&W Reversal Kit. De kit kan bijna elke zwart-wit film omkeren, maar is het meest geschikt voor films met een hoog zilvergehalte en een heldere filmbasis. De meeste zwart-wit films hebben echter een grijzige filmbasis, wat betekent dat de hooglichten van deze dia's niet zo helder zullen zijn als films met een heldere PET-basis zoals Adox Scala, CMS 20 II, Fomapan R100, Rollei Retro, Superpan,... 

De kit wordt geleverd met een gedetailleerde engelstalige handleiding die ook te vinden is in de downloadsectie van deze productpagina.


Hoeveelheid 2 liter
Type concentraat Vloeibaar

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews