Amaloco AM 74 Filmontwikkelaar - 500ml

Amaloco AM 74 Filmontwikkelaar - 500ml

€ 10,70
Prijs inclusief btw

Amaloco AM 74 is een universele semi-compenserende fijnkorrelige zwart-wit filmontwikkelaar en vormt het uitgebalanceerde compromis tussen een ongekend hoge scherpte en een fijne korrelstructuur.

Door het semi-compenserende karakter van de filmontwikkelaar ontstaat een normale gradatie en een gecontroleerde dekking ook bij over- of onderbelichting (grote belichtingsspeelruimte). Daarom is vrijwel nooit sprake van een te hard of te zacht negatief of een storend korrelpatroon. Deze ontwikkelaar biedt details in alle partijen van licht zowel in de schaduwpartijen als de hooglichten. Rol-, kleinbeeld- en vlakfilms met een filmgevoeligheid tussen ISO 25 en ISO 400 kunnen vaak in één ontwikkeltijd behandeld worden, dit opent de mogelijkheid films van verschillende gevoeligheden gelijktijdig te ontwikkelen net zoals bij Diafine. Voor bepaalde zwart-wit films gelden afwijkende ontwikkeltijden

Een efficiënte buffering van de ontwikkelaar voorkomt immers dat ontwikkeltijdverlengingen echt noodzakelijk zijn. Kortom AM 74 biedt eenvoud en zekerheid aan de beginner en door zijn grote belichtingsspeelruimte, een ongekend scala aan mogelijkheden aan de ervaren analoge fotograaf. AM 74 is de moderne negatiefontwikkelaar, die de geëvolueerde eigenschappen van de recentste emulsietechnologieën zoals Ilford Delta en Kodak T-Max volledig benut.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Amaloco
Verpakking
1x Amaloco AM 74 Filmontwikkelaar - 500ml
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079020

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen