Ilford Ilfosol 3 Filmontwikkelaar - 500ml

Ilford Ilfosol 3 Filmontwikkelaar - 500ml

€ 14,04
Prijs inclusief btw

Ilford ILFOSOL 3 is een vloeibare filmontwikkelaar waarvan de formule werd geoptimaliseerd om het volledige potentieel van alle conventionele zwart-wit filmemulsies volledig te benutten. ILFOSOL 3 biedt daarom de perfecte mix  tussen een fijne korrel en optimale scherpte op de nominale snelheid van de gebruikte zwart-wit film.

ILFOSOL 3 is eenvoudig in gebruik en daardoor ideaal voor elke beginnende analoge fotograaf alsook voor de meer ervaren gebruikers onder ons. De ontwikkelaar is bovendien zeer economisch in gebruik en uitermate geschikt voor het ontwikkelen van kleine hoeveelheden film zonder al te veel gedoe. ILFOSOL 3 is het meest geschikt voor het ontwikkelen van zwart-wit films met een middelhoge snelheid zoals Ilford FP4 Plus en DELTA 100 Professional.

Ilford ILFOSOL 3 is enkel verkrijgbaar als vloeibaar concentraat in flessen van 500ml en kan verdund worden op 1:9 voor eenmalig, eenvoudig gebruik en het beste resultaat. Niettemin kan de ontwikkelaar nog verder verdund worden op 1:14 voor een nog langer gebruik met maar een kleine afname aan beeldkwaliteit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vloeibare filmontwikkelaar

  • Voor fijne korrel en optimale scherpte

  • In het bijzonder geschikt voor films met een middelhoge snelheid

1131778

Productkenmerken

Fabrikant
Ilford Photo
Verpakking
1x Ilford Ilfosol 3 Filmontwikkelaar - 500ml
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079020

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen