Tetenal Ultrafin T-Plus Filmontwikkelaar - 500ml

Tetenal Ultrafin T-Plus Filmontwikkelaar - 500ml

€ 19,79
Prijs inclusief btw

Tetenal Ultrafin T-Plus is net als de originele Ultrafin een vloeibare, one-shot zwart-wit filmontwikkelaar die geschikt is voor de ontwikkeling van bijna elke zwart-wit negatief film. Ultrafin T-Plus werd aan het begin van het millennium geïntroduceerd als een verbeterde versie van de originele Ultrafin filmontwikkelaar van Tetenal.

Ultrafin T-Plus is nog steeds echte universele filmontwikkelaar die de nominale snelheid van de film maximaal benut, een fijne korrel biedt met een hoge resolutie en in het algemeen een mooi algemeen contrast geeft aan bijna elke bestaande zwart-wit film. In vergelijking met de oorspronkelijke Ultrafin-formule produceert T-Plus een nog fijnere korrel, voornamelijk met de nieuwere T-Grain emulsie zwart-wit films zoals Ilford Delta en Kodak T-Max (vandaar de naam T-Plus).

Ultrafin T-Plus heeft een standaard verdunning van 1+4. Met deze fles van 500ml kan je ongeveer 30 35mm films ontwikkelen.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.
102112

Productkenmerken

Fabrikant
Tetenal
Verpakking
1x Tetenal Ultrafin T-Plus Filmontwikkelaar - 500ml
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079020

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen