Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips Bekijk groter

Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips

100 professionele teststrips om de exacte capaciteit en houdbaarheid van uw fotografische fixeerbaden te bepalen!

Tijdens de werking van een fixeerbad is het noodzakelijk om zowel het zilvergehalte als de pH-waarde met regelmatige tussenpozen te controleren om een goede werking te verzekeren. Een afname van de fixeercapaciteit wordt genoteerd als een verhoging van de zilverconcentratie of een wijziging van de pH-waarde. De handige Ag-Fix teststrips van Macherey-Nagel maken een gelijktijdige semi-kwantitatieve bepaling van zilver en de pH-waarde in fotografische oplossingen mogelijk.

Elk teststrip is op de uiteinden voorzien van een indicator, één voor de bepaling van de zilverconcentratie en één voor de pH-meting. Na het dompelen van de teststrips in de testoplossing worden de kleuren van de testzones vergeleken met de kleurenschaal op de verpakking van de strips.

Ag-Fix wordt geleverd in een verpakking van 100 teststrips. De lengte van de strips is gekozen voor een veilige en gemakkelijke hantering. Het deksel van de verpakking wordt gevuld met een droogmiddel, wat resulteert in een houdbaarheid van twee en een half jaar.

Machery-Nagel

NIEUW PRODUCT

€ 39,95 incl. btw

FabrikantMacherey-Nagel
Verpakking1x Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips