• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Machery-Nagel

Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips

€ 43,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

100 professionele teststrips om de exacte capaciteit en houdbaarheid van uw fotografische fixeerbaden te bepalen!

Tijdens de werking van een fixeerbad is het noodzakelijk om zowel het zilvergehalte als de pH-waarde met regelmatige tussenpozen te controleren om een goede werking te verzekeren. Een afname van de fixeercapaciteit wordt genoteerd als een verhoging van de zilverconcentratie of een wijziging van de pH-waarde. De handige Ag-Fix teststrips van Macherey-Nagel maken een gelijktijdige semi-kwantitatieve bepaling van zilver en de pH-waarde in fotografische oplossingen mogelijk.

Elk teststrip is op de uiteinden voorzien van een indicator, één voor de bepaling van de zilverconcentratie en één voor de pH-meting. Na het dompelen van de teststrips in de testoplossing worden de kleuren van de testzones vergeleken met de kleurenschaal op de verpakking van de strips.

Ag-Fix wordt geleverd in een verpakking van 100 teststrips. De lengte van de strips is gekozen voor een veilige en gemakkelijke hantering. Het deksel van de verpakking wordt gevuld met een droogmiddel, wat resulteert in een houdbaarheid van twee en een half jaar.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews