Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips

Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips

€ 36,32
Prijs inclusief btw

100 professionele teststrips om de exacte capaciteit en houdbaarheid van uw fotografische fixeerbaden te bepalen!

Tijdens de werking van een fixeerbad is het noodzakelijk om zowel het zilvergehalte als de pH-waarde met regelmatige tussenpozen te controleren om een goede werking te verzekeren. Een afname van de fixeercapaciteit wordt genoteerd als een verhoging van de zilverconcentratie of een wijziging van de pH-waarde. De handige Ag-Fix teststrips van Macherey-Nagel maken een gelijktijdige semi-kwantitatieve bepaling van zilver en de pH-waarde in fotografische oplossingen mogelijk.

Elk teststrip is op de uiteinden voorzien van een indicator, één voor de bepaling van de zilverconcentratie en één voor de pH-meting. Na het dompelen van de teststrips in de testoplossing worden de kleuren van de testzones vergeleken met de kleurenschaal op de verpakking van de strips.

Ag-Fix wordt geleverd in een verpakking van 100 teststrips. De lengte van de strips is gekozen voor een veilige en gemakkelijke hantering. Het deksel van de verpakking wordt gevuld met een droogmiddel, wat resulteert in een houdbaarheid van twee en een half jaar.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Macherey-Nagel
Verpakking
1x Macherey-Nagel Ag-Fix Test Strips / 100 strips
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079020

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen