Kodak T-MAX Fixeer - 1L

Kodak T-MAX Fixeer - 1L

€ 8,22
Prijs inclusief btw

Kodak T-MAX Fixeer is een vloeibare, hoogefficiënte , verhardende fixeer die kan gebruikt worden met elk type zwart-wit film maar die in het bijzonder geschikt is voor het fixeren van zwart-wit films met T-Grain emulsietechnologie zoals Kodak T-MAX en Ilford Delta.

Zwart-wit films met T-Grain emulsietechnologie vereisen namelijk standaard een langer, meer intensief fixeerbad zodat de gekende magentazweem ("roze negatieven") kan voorkomen worden. Deze zweem is namelijk meestal het gevolg van onvoldoende te fixeren. Kodak T-MAX is een hoogactieve fixeer die films intensiever fixeert dan andere fixeerbaden waardoor ook met T-Grain zwart-wit films normale fixeertijden kunnen gehanteerd worden en je de film bijvoorbeeld niet een tweede keer moet fixeren.

De standaard verdunning is 1+4, voeg dus vier liter water toe aan 1 liter concentraat om vijf liter fixeer aan te maken.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Kodak
Verpakking
1x Kodak T-MAX Fixeer - 1L
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079020

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen