Bellini Eco Starter Kit voor Zwart-wit Papierontwikkeling (Neutraal) - 1L

Bellini Eco Starter Kit voor Zwart-wit Papierontwikkeling (Neutraal) - 1L

€ 26,40
Prijs inclusief btw

Complete starter kit (1L) voor het ontwikkelen van alle types zwart-wit fotopapier (RC of FB) aan een verminderde prijs. Bevat ecologische papierontwikkelaar, stopbad en fixeer van Bellini zonder schadelijke stoffen.

Bellini D100 Eco Papierontwikkelaar - 1L

Bellini D100 is een neutraaltoon papierontwikkelaar geschikt voor alle types zwart-wit fotopapier (RC en FB). D100 is een snelwerkende papierontwikkelaar (+- 2 minuten) en produceert intens zwarte tonen. Het is onderdeel van de Eco-productlijn van Bellini en bevat daarom geen schadelijke stoffen. De papierontwikkelaar bevat namelijk geen hydroquinone en is samengesteld uit ascorbinezuur en dimezone. 

De ontwikkelaar is daarom veiliger in gebruik en is bijvoorbeeld aan te raden bij educatieve doeleinden zoals gebruik in scholen. De gebruikte ontwikkelaar is bijvoorbeeld ook makkelijker weg te gooien.

Verdunning: 1+9.

Bellini Reukloos Stopbad - 1L

Het reukloos stopbad van Bellini is een voordelig, universeel stopbad dat kan gebruikt worden met nagenoeg alle zwart-wit films en fotopapieren op de markt. Het stopbad is gebaseerd op azijnzuur en is met de standaard verdunningsratio 1+19 zeer zuinig in gebruik. Het is een valabel alternatief voor gekende Rapid Fixer van Ilford.

Het stopbad heeft volgende capaciteit:

  • Ongeveer 30 zwart-wit films (35mm of rolfilm) of

  • 6 tot 10 m² zwart-wit fotopapier (RC) of

  • 2 tot 6 m² zwart-wit fotopapier (FB)

Bellini FX100 Universele Fixeer - 1L

Bellini FX100 is een betaalbare en duurzame universele fixeer voor zowel zwart-wit films als papieren en is gebaseerd op ammonium-iposolfiet. In tegenstelling tot andere fixeerbaden op de markt is deze oplossing snel en eenvoudig te verwijderen van het film- of papieroppervlak wat leidt tot kortere spoeltijden.

Verdunning: 1+4 (film) en 1+9 (fotopapier RC of FB). 

STARTER-PAPIER-NEUTRAAL

Productkenmerken

Verpakking
1x Bellini D100 Eco Papierontwikkelaar - 1L, 1x Bellini Reukloos Stopbad - 1L, 1x Bellini FX100 Universele Fixeer - 1L
Type concentraat
Vloeibaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen