Amaloco S10 Stopbad - 1L

Amaloco S10 Stopbad - 1L

€ 10,70
Prijs inclusief btw

Amaloco S10 is een budgetvriendelijk stopbad op basis van citroenzuur (reukloos) voor zwart-wit film en fotopapieren. Het bad is voorzien van een uitputtingsindicator voor optimale benutting. Met dit stopbad worden chemische processen snel en efficiënt verbroken binnen ca. 30-60 sec. bij 20 °C en verdunning 1+19. 

Als de gele kleur van het bad blijvend in blauw verandert is het bad volledig uitgeput en dient het vervangen te worden. S10 kan ook worden ingezet als stopbad het RA-4-proces voor de ontwikkeling van kleurpapieren in schalen of drums. Bij dergelijke ontwikkelingen wordt het S10 Stopbad van Amaloco wel vaak nogal sterk aangekleurd, waardoor de uitputtingscontrole via de kleuromslag van de indicator moeilijk waarneembaar wordt. 

S10 is niet geschikt om als stopbad te worden aangewend in doorloopmachines zoals bijvoorbeeld Durst RCP 20 of 40 of andere doorloopmachines met een stopbadreservoir. Hiervoor dient altijd een stopbad op basis van azijnzuur gebruikt te worden.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Amaloco
Verpakking
1x Amaloco S10 Stopbad - 1L
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079090

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen