Foma Fomatoner Indigo - 2 x 250ml

Foma Fomatoner Indigo - 2 x 250ml

€ 14,04
Prijs inclusief btw

Foma Fomatoner Indigo is een vloeibaar concentraat, een toner bestaande uit twee baden gebaseerd op sulfide voor gebruikt met alle soorten RC- en FB-papieren. Het geeft zwart-wit prints een koele, blauwe tint.

Het eigenlijke tonen van het papier doet zich voor op kamertemperatuur (20 - 25 °C) en de gehanteerde toontijd is afhankelijk van het gewenste effect, maar is over het algemeen 1 tot 5 minuten. Dit setje is voldoende om ongeveer 2 vierkante meter papier te tonen, of ongeveer 40 vellen papier grootte 8x10" / 20,3 x 25,4 cm.

De toner bestaat uit 2 delen (bleekoplossing A en toonoplossing B), die elk met water worden verdund (1:2). Deze ratio geeft de mogelijkheid om zowel de beeldtoon als de toonsnelheid optimaal te regelen. Het is bovendien aanbevolen om water te gebruiken met een lage hardheid, bij voorkeur gedestilleerd water.

Het gebruik van de toner is als volgt: na het spoelen worden de sprints eerst in het bleekbad gedaan, daarna opnieuw gespoelt en in het toonbad gedaan. Na de toning moeten de afdrukken opnieuw grondig worden gespoeld, bij voorkeur in stromend water.

V72205

Productkenmerken

Fabrikant
Foma
Verpakking
1x Foma Fomatoner Indigo - 2 x 250ml
Type concentraat
Vloeibaar
HS-code
37079090

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen