• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Polaroid

Polaroid Spectra Color Instant Film

€ 18,99

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Bigger is better.

De Polaroid Spectra Color Instant Film is de orignele direct-klaar kleurenfilm met iconisch wit randje voor alle klassieke Polaroid camera's uit de Spectra-serie. Naast de welgekende vierkante instantfoto, heeft Polaroid in de loop der jaren ook andere formaten uitgebracht waaronder het bredere Spectra/Image-formaat. Het formaat is nog steeds geliefd bij heel wat Polaroidliefhebbers wereldwijd en krijgt nog steeds een vaste plek in het assortiment.

Elke opname levert een unieke instantfoto met een rijk spectrum aan kleuren, texturen en tonen in het eveneens legendarisch witte kadertje. De foto's ontwikkelen in je hand, binnen de minuut zie je al de eerste contouren, na 15 minuten heb je een volledig ontwikkelde foto! Elke film bevat ten slotte een geïntegreerde batterij die jouw favoriete Polaroid Image/Spectra camera aandrijft. Een nieuwe film betekent dus ook een nieuwe batterij.  

Om het best resultaat te bekomen raden wij steeds aan om de foto's tijdens de ontwikkeling af te schermen van fel zonlicht!

Belangrijk om te weten (!):
Verouderende Spectra/Image camera's werken misschien niet 100% van de tijd goed met de nieuwe film, dus er is een kans dat je Spectra film vastloopt in je camera. Het is daarom belangrijk dat je je camera grondig test en één film pack uitprobeert om te zien of je camera werkt zoals het hoort als je hem nog nooit eerder of lang geleden hebt gebruikt.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews