Polaroid Spectra B&W Instant Film

Polaroid Spectra B&W Instant Film

€ 15,69
Prijs inclusief btw

Bigger is better.

De Polaroid Spectra B&W Instant Film is de orignele direct-klaar zwart-wit met iconisch wit randje voor alle klassieke Polaroid camera's uit de Spectra-serie. Naast de welgekende vierkante instantfoto, heeft Polaroid in de loop der jaren ook andere formaten uitgebracht waaronder het bredere Spectra/Image-formaat. Het formaat is nog steeds geliefd bij heel wat Polaroidliefhebbers wereldwijd en krijgt nog steeds een vaste plek in het assortiment.

Elke opname legt dat ene momentje vast in een authentieke zwart-wit instantfoto met diepzwarte, helderwitte tonen en duizend grijstinten tussenin. Dit alles in het legendarische witte kadertje. De foto's ontwikkelen in je hand, binnen de minuut zie je al de eerste contouren, na 10 minuten heb je een volledig ontwikkelde foto! Elke film bevat ten slotte een geïntegreerde batterij die jouw favoriete Polaroid Image/Spectra camera aandrijft. Een nieuwe film betekent dus ook een nieuwe batterij.  

Om het best resultaat te bekomen raden wij steeds aan om de foto's tijdens de ontwikkeling af te schermen van fel zonlicht! Indien niet afgeschermd, kan de foto wat minder contrast vertonen.

Belangrijk om te weten (!):
Verouderende Spectra/Image camera's werken misschien niet 100% van de tijd goed met de nieuwe film, dus er is een kans dat je Spectra film vastloopt in je camera. Het is daarom belangrijk dat je je camera grondig test en één film pack uitprobeert om te zien of je camera werkt zoals het hoort als je hem nog nooit eerder of lang geleden hebt gebruikt.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Polaroid Originals
Verpakking
1x Polaroid Spectra B&W Instant Film
Filmtype
Instant
Formaat / grootte
10.2 x 10.3 cm (Filmoppervlak: 9.0 x 7.3 cm)
Aantal opnames per film
8
Filmgevoeligheid
ISO 640
Film compatibel met
Polaroid Image/Spectra Camera's
Afwerking
Glanzend
Kader
Witte kaders
Ontwikkeltijd
10 minuten (21°); volledig ontwikkeld
Batterij(en)
Filmcassette heeft een geïntegreerde batterij
HS-code
37012000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen