Tetenal Graphic Arts Film Cleaner - 1L

Tetenal Graphic Arts Film Cleaner - 1L

€ 18,17
Prijs inclusief btw

Met de Tetenal Graphic Arts Film Cleaner reinig je je filmnegatieven (zwart-wit of kleur ongeacht het formaat) efficiënt en effectief zonder schade toe te brengen. Ideaal voor het verwijderen van vingerafdrukken, kleverige residuen,... Het concentraat werkt neutraal tegenover de verschillende filmlagen en is daarbij ook nog antistatisch. De Graphic Arts Film Cleaner is ideaal voor wie een grote(re) hoeveelheid aan negatieven wil reinigen. Voor kleinere hoeveelheden raden we de Film Cleaner Spray aan van Tetenal.

Gebruik van deze film cleaner is tweevoudig. De eerste optie is in combinatie met een schone zachte doek (specifieke reinigingsdoek van Tetenal is afzonderlijk verkrijgbaar) om de vloeistof aan te brengen op het negatief. Daarna wrijf je zachtjes met de doek over het negatief om het schoon te maken. De tweede optie is de film cleaner als reinigingsbad te gaan gebruiken waarbij een kleine hoeveelheid vloeistof in bijvoorbeeld een ontwikkelschaal kan worden gegoten om vervolgens een reeks negatieven te reinigen. 

Aanrader!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.


105196

Productkenmerken

Fabrikant
Tetenal
Verpakking
1x Tetenal Graphic Arts Film Cleaner - 1L
HS-code
37079090

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen