Kenro Negatiefbladen 120 Film - Acetaat - 25 stuks

Kenro Negatiefbladen 120 Film - Acetaat - 25 stuks

€ 22,27
Prijs inclusief btw

De negatiefbladen van het Britse Kenro zijn al verschillende jaren de beste oplossing voor het langdurig bewaren van filmnegatieven. In tegenstelling tot vele andere archiveringsoplossingen op de markt zijn deze negatiefbladen van professionele kwaliteit en laten ze jou toe jouw dierbare negatieven zonder zorgen te bewaren voor heel wat jaren.

Deze negatiefbladen zijn vervaardigd uit kristalheldere, zuur- en chloorvrije transparante acetaatfolie. Deze folie is gelijkaardig aan de basis die gebruikt wordt voor moderne zwart-wit films, namelijk tri-acetaat. In tegenstelling tot negatiefbladen vervaardigt uit pergamijnpapier, zijn deze negatiefbladen volledig transparant wat het zoeken en beoordelen van negatieven vergemakkelijkt gezien de negatieven niet altijd uit de bladen dienen gehaald te worden en bijvoorbeeld meteen op een lichttafel of lichtbak kunnen gelegd worden. Het formaat van het blad is tevens ideaal om een contactafdruk te maken op zwart-wit fotopapier formaat 24x30,5 cm (9.5x12 inch).

De geperforeerde zijde van het blad is steeds sterk verstevigd wat eventuele beschadiging voorkomt tijdens het doorbladeren van de verschillende negatiefbladen in de ringmap. De verschillende negatiefstroken van het blad zijn voorzien van zwarte markeringen wat het inschuiven van de negatieven versnelt en vergemakkelijkt.

Deze negatiefbladen zijn geschikt voor het bewaren van 120 film. Elk blad houdt één volledige 120 film, ongeacht het opnameformaat (6x4.5, 6x6, 6x7 of 6x9). Hou er rekening mee dat de bladen breder zijn dan een standaard A4-blad en een gewone A4-ringmap dus niet geschikt is voor het optimaal bewaren van deze negatiefbladen. We raden daarom aan de negatiefbladen steeds te gebruiken in combinatie met de daarvoor voorziene ringmap van Kenro, al dan niet met hoes. We bieden daarom deze negatiefbladen en de bijhorende ringmap aan in een speciale combo aan een zachter prijsje.

De verpakking bevat 25 negatiefbladen.

KNF10

Productkenmerken

Verpakking
1x Kenro Negatiefbladen 120 Film - Acetaat - 25 stuks
Formaat / grootte
120 Film
Aantal vellen
25
Afwerking
Acetaat
HS-code
39232100

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen