Kenro Negatiefbladen 120 Film - Pergamijn - 25 stuks

Kenro Negatiefbladen 120 Film - Pergamijn - 25 stuks

€ 10,70
Prijs inclusief btw

De negatiefbladen van het Britse Kenro zijn al verschillende jaren de beste oplossing voor het langdurig bewaren van filmnegatieven. In tegenstelling tot vele andere archiveringsoplossingen op de markt zijn deze negatiefbladen van professionele kwaliteit en laten ze jou toe jouw dierbare negatieven zonder zorgen te bewaren voor heel wat jaren.

De negatiefbladen zijn vervaardigd uit pH-neutraal, lichtdoorlatend pergamijnpapier. De geperforeerde zijde van het blad is steeds sterk verstevigd wat eventuele beschadiging voorkomt tijdens het doorbladeren van de verschillende negatiefbladen in de ringmap. De verschillende negatiefstroken van het blad zijn voorzien van zwarte markeringen wat het inschuiven van de negatieven versnelt en vergemakkelijkt.

Deze negatiefbladen zijn geschikt voor het bewaren van 120 film. Elk blad houdt één volledige 120 film, ongeacht het opnameformaat (6x4.5, 6x6, 6x7 of 6x9). Hou er rekening mee dat de bladen breder zijn dan een standaard A4-blad en een gewone A4-ringmap dus niet geschikt is voor het optimaal bewaren van deze negatiefbladen. We raden daarom aan de negatiefbladen steeds te gebruiken in combinatie met de daarvoor voorziene ringmap van Kenro, al dan niet met hoes. We bieden daarom deze negatiefbladen en de bijhorende ringmap aan in een speciale combo aan een zachter prijsje.

De verpakking bevat 25 negatiefbladen.

KNF07

Productkenmerken

Verpakking
1x Kenro Negatiefbladen 120 Film - Pergamijn - 25 stuks
Formaat / grootte
120 Film
Aantal vellen
25
Afwerking
Pergamijn
HS-code
48194000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen