• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Japan Camera Hunter

MR-9 Batterij Adapter (LR43/SR43)

€ 34,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Deze MR-9 Batterij Adapter is ontworpen door Kantocamera in Japan en is een zeer eenvoudige en nuttige oplossing voor het vervangen van bepaalde kwikbatterijen die niet meer gemaakt worden en gebruikt worden in verschillende analoge camera's.

De adapter kan worden gebruikt voor de vervanging van de uit productie genomen MR-9, H-D, PX13 en PX625 kwikbatterijen. Hij heeft dezelfde afmetingen als de originele batterij, zodat er geen extra aanpassingen nodig zijn (mits enkele specifieke uitzonderingen).

Hij heeft ook een ingebouwd circuit om de spanning van een SR43(386) batterij 1,55V te verlagen tot die van een kwikbatterij met een spanning van 1,35V. Hierdoor hoeft u uw camera niet meer om te bouwen.

Deze spanningsomvormer kan zowel met zilveroxide batterijen (SR43) als met alkaline batterijen (LR43) worden gebruikt. Als uw camera een strikt constante spanning vereist, is het raadzaam zilveroxide batterijen te gebruiken. Door erosie of een zwakke veer kan het contact van de batterij instabiel zijn. Houd hier rekening mee. Als de camera kapot is, werkt hij natuurlijk mogelijk niet, ook al gebruikt u een geschikte adapter en batterij.

De voltage transformerende adapter kan geen grote stroom aan, daarom kunt u dit type adapter niet gebruiken voor producten die een grote stroom vereisen.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews