• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Peak Design

Peak Design Cuff Camera Wrist Strap - Black

€ 38,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Laatste versie.

Totale gemoedsrust in een kleine, low profile uitvoering. Dat is deze zwarte, voorzien van rode accenten Cuff van Peak Design. De meest elegante, onopvallende manier om je camera te beschermen tegen het onverhoopt vallen. 

De Peak Design Cuff Wrist Strap kun je op een snelle en eenvoudige wijze aan jouw camera of ander apparaat bevestigen. Losmaken gaat net zo makkelijk. De riem heeft een lengte van 19 cm en is afstelbaar voor polsbreedtes tussen de 4,5 cm en 13 cm. Je kunt de riem eenvoudig afstellen met een magnetische sluiting. Als je je camera per ongeluk laat vallen trekt deze sluiting zich automatisch vast om je pols zodat je met de schrik vrijkomt. Zonder camera bevestigd is de Cuff ook als armband te gebruiken.

Dankzij het unieke Anchor Link-systeem (V4) maak je de riem los of vast met maar één vinger. Je bergt de riem eenvoudig en snel op in je broekzak of fototas. De koordjes aan deze vierde generatie Anchors zijn extra dun zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk verschillende camera's. Ondanks deze geringe dikte hebben ze een draagkracht van 90 kg.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews