Peak Design Leash Camera Strap - Black

Peak Design Leash Camera Strap - Black

€ 37,98
Prijs inclusief btw

Alles wat je nodig hebt en niet meer dan dat. De meest veelzijdige en snel vast te klikken camerariem ter wereld, de Peak Design Leash. Deze zwart met rode accenten camerariem past zich simpel aan aan elke camera en elke opnamesituatie.

Configureerbaar als een draagriem, nekriem, veiligheidsriem, video stabilisator en nog veel meer. Deze riem vervaardigt uit premium materialen is ontworpen om soepel over je schouder heen te glijden en je analoge camera meteen op ooghoogte te brengen. De lengte is eenvoudig aan te passen met de nieuwe dubbele aluminium en hypalon snelregelaars die ontworpen zijn om met slechts 1 vinger te bedienen. De riem is verstelbaar tussen 83 en 145 cm om aan al je comfortwensen tegemoet te komen.

De wereldberoemde Peak Design Anchors zijn zeer goed bestand tegen slijtage en kunnen een trekkracht van maar liefst 90 kilo aan. Dus ja, die Pentax 67 vormt geen uitdaging voor de Leash. De Anchors aan de Leach geven bovendien zelf aan wanneer het tijd is om deze te vervangen. Als je hem even niet nodig hebt, kun je de Leash snel losklikken en stop je hem eenvoudig in je tas. De Leash wordt geleverd inclusief 4 Anchors en de praktische Anchor Mount om je Leash op een andere manier aan je camera te bevestigen. 

155LBL3

Productkenmerken

Fabrikant
Peak Design
Verpakking
1x Leash Camera Strap, 1x 4mm hex wrench, 4x Anchors (comes with V4 Anchor Update Kit), 1x Anchor Mount, 1x Microfiber pouch
Kleur
Zwart
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen