• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Peak Design

Peak Design Leash Camera Strap - Black

€ 45,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Alles wat je nodig hebt en niet meer dan dat. De meest veelzijdige en snel vast te klikken camerariem ter wereld, de Peak Design Leash. Deze zwart met rode accenten camerariem past zich simpel aan aan elke camera en elke opnamesituatie.

Configureerbaar als een draagriem, nekriem, veiligheidsriem, video stabilisator en nog veel meer. Deze riem vervaardigt uit premium materialen is ontworpen om soepel over je schouder heen te glijden en je analoge camera meteen op ooghoogte te brengen. De lengte is eenvoudig aan te passen met de nieuwe dubbele aluminium en hypalon snelregelaars die ontworpen zijn om met slechts 1 vinger te bedienen. De riem is verstelbaar tussen 83 en 145 cm om aan al je comfortwensen tegemoet te komen.

De wereldberoemde Peak Design Anchors zijn zeer goed bestand tegen slijtage en kunnen een trekkracht van maar liefst 90 kilo aan. Dus ja, die Pentax 67 vormt geen uitdaging voor de Leash. De Anchors aan de Leach geven bovendien zelf aan wanneer het tijd is om deze te vervangen. Als je hem even niet nodig hebt, kun je de Leash snel losklikken en stop je hem eenvoudig in je tas. De Leash wordt geleverd inclusief 4 Anchors en de praktische Anchor Mount om je Leash op een andere manier aan je camera te bevestigen. 

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews