Peak Design Slide Camera Strap - Ash

Peak Design Slide Camera Strap - Ash

€ 66,07
Prijs inclusief btw

De meest veelzijdige professionele cameradraagriem ter wereld. De nieuwe Peak Design Slide kan zowel als een sling-, nek-, of schouderriem gebruikt worden. De van binnen opgevulde nylon riem heeft een zeer gladde kant die glijdt over kleding bij gebruik als slide en een anti-slip kant, die wegglijden voorkomt, voor gebruik als schouderdraagriem. De dubbel uitgevoerde “quick-adjusters” geven directe verstelmogelijkheden en maken het snel aanpassen van de Slide mogelijk.

Het unieke Peak Design Anchor Link systeem is snel vast te maken aan de riem en camera, en de zorgt voor een veel stabielere verbinding met de camera dan een traditionele sling draagriem. Een ander groot voordeel is dat de Anchors passen op iedere Peak Design of 3rd party statiefplaat.

Verdere updates zijn ook doorgevoerd aan de siliconen antisliplaag, de binnenvulling van de riem en plattere riem/hardware verbindingen. De V4 Anchor’s zijn kleiner, sneller en makkelijker te bevestigen en ook nog veiliger in gebruik in vergelijking met vorige versies.

155SLAS3

Productkenmerken

Fabrikant
Peak Design
Verpakking
1x Slide Camera Strap, 1x 4mm hex wrench, 4x Anchor connectors, 1x Anchor Mount, 1x microfiber pouch
Kleur
Grijs-bruin
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen