• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Doomo

Doomo Light Meter S - Chrome

€ 119,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Laatste versie 2021.

De Doomo Light Meter S is een kleine lichtmeter met hot-shoe bevestiging voor jouw favoriete analoge camera. Meter S combineert het gemak van een fysieke draaiknop van de Meter D met een OLED digitaal scherm om de meter in te stellen en lichtmetingen te bepalen. Dankzij het digitale scherm geeft de Meter S preciezere, gemakkelijk af te lezen informatie over de lichtmetingen in vergelijking met de Meter D die de juiste belichting aangeeft met een kleuren-LED-indicator. Het subtiele, kleine ontwerp van de Light Meter S maakt dat deze er goed uitziet op elke analoge camera.

Light Meter S is een alleen-reflecterende lichtmeter met een meetbereik van EV 1-22. De lichtmeter dekt een sluitertijdbereik van 30 seconden tot 1/8000e en een diafragmabereik van f/1.0 tot f/32. De meter ondersteunt filmsnelheden van ISO 8 tot 6400. Sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen kunnen snel worden ingesteld door aan de grote draaiknop bovenop het toestel te draaien. De lichtmeter kan worden gebruikt in de diafragma- of sluiterprioriteitsmodus door de kleine knop op de achterkant van het toestel dubbel in te drukken. De juiste ISO wordt ingesteld door lang te drukken. De meter kan worden ingesteld voor continue meting of voor eenmalige meting door op de kleine knop op de achterkant te drukken (wat de batterij spaart).

Light Meter S heeft een solide aluminium behuizing en een metalen inschroefbare voet die in het midden of links/rechts van de meterunit kan worden geplaatst. De nieuwe elastische hot-shoe past op de meeste analoge camera's. In tegenstelling tot Lichtmeter D heeft Lichtmeter S een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij die de meter voor ongeveer 12 uur meten van stroom voorziet en binnen 1,5 uur is opgeladen. De meter wordt opgeladen via de USB-C aansluiting aan de zijkant van het apparaat.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews