• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Lomography

LomoGraflok 4x5" Instant Back

€ 185,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Compatibel met alle 4x5" grootformaat camera's met Graflok vatting. Scherpstelafstand gecompenseerd met bijgeleverd scherpstelmasker (19mm naar achteren). Kit wordt ook geleverd met compositiemasker.

LomoGraflok 4x5" is de langverwachte Instant Back voor 4×5 grootformaat camera's van Lomography die gebruik maakt van het Fujifilm Instax Wide filmformaat. Het is de eerste instant oplossing voor groot formaat fotografen om je sheet film opnames te proofen na het verdwijnen van de laatste peel-apart instant film, FP-100. Dankzij de geweldige details en geringe scherptediepte die Instax Wide instant foto's bieden, kan dit een oplossing zijn voor zowel professionele als amateurfotografen.

Ontwikkeld samen met groot formaat fotografie professionals

De LomoGraflok is een individuele lichtdichte Instant film uitwerpunit voor alle met Graflok uitgeruste 4×5 grootformaat camera's. De back maakt gebruik van Fujifilm Instax Wide film - de meest verkrijgbare en kosteneffectieve instant film op de markt.

De perfecte toevoeging aan je groot formaat gereedschapskist

Met de LomoGraflok hebben grootformaat fotografen een kant-en-klare, makkelijke oplossing voor het fotograferen met Instax film. Het is de perfecte aanvulling op je grootformaat gereedschapskist en maakt onbeperkt experimenteren mogelijk. Je kunt gemakkelijk verschillende opname-instellingen uitproberen en binnen een paar seconden genieten van geweldige resultaten. Grootformaatfotografie is nu een stuk eenvoudiger, goedkoper en toegankelijker geworden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Compatibel met alle met Graflok uitgeruste 4×5 camera's, dat zijn de meeste 4×5 camera's op de markt;

  • De eerste kant-en-klare oplossing om Instax-film op 4×5-camera's te schieten, waardoor instantfotografie voor grootformaat nieuw leven wordt ingeblazen nadat de peel-apart filmlijn in 2016 werd stopgezet;

  • Perfect voor het testen van grootformaat camera setup voordat je opnames maakt op dure 4×5 sheet film;

  • Ontworpen om Fujifilm Instax Wide film te gebruiken, de meest toegankelijke en betaalbare instant film op de markt;

  • Bereik geweldige details en ondiepe scherptediepte die synoniem zijn met grootformaatfotografie op Instax-opnamen.

 

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews