• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Lomography

Lomo DigitaLIZA Scanmasker voor 110 Film

€ 34,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Neem volledig controle over het scannen van standaard en speciaal formaat 110 filmnegatieven met het DigitaLIZA 110 scanmasker van Lomography. Geschikt voor de meeste moderne flatbed scanners.

Met het DigitaLIZA 100 scanmasker scan je eenvoudig standaard 110 pocket filmnegatieven en speciaal formaat negatieven zoals sprocket holes, eindeloze panorama's en overlappende belichtingen — iets wat een standaard 110 scanmasker gewoonlijk niet kan.

Het innovatief magnetisch mechanisme van de DigitaLIZA scanmaskers houden negatieven veilig en stevig op hun plaats om je het grootste gemak, controle en creativiteit te bieden tijdens het scannen. Het ontwerp en het gebruik van de DigitaLIZA scanmaskers is zo goed dat ze vaak worden gezien als een beter alternatief voor de scanmaskers die standaard worden geleverd bij populaire flatbedscanners zoals de Epson V850. Daarom kunnen de maskers worden gebruikt door zowel serieuze analoge fotografen die vaak gebruik maken van professionele film en streven naar de best mogelijke scankwaliteit, maar ook door lomografen die volledige creatieve controle willen over hun beelden.

Wanneer je investeert in een goede scanner, is de aankoop van een of meerdere DigitaLIZA scanmaskers te overwegen, omdat ze je toelaten tijd te besparen en je in staat stellen om de algehele toon, kleur en resolutie van uw foto's te controleren.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews