• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Kinetronics Corporation USA

Kinetronics Digital Scanner Cleaning Kit (CS-030)

| 760030-CS-030
€ 39,99

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Kinetronics Digital Scanner Cleaning Kit is een niet te missen set voor elke analoge fotograaf die regelmatig zijn negatieven zelf digitaliseert met behulp van een flatbed scanner. De set bevat een grote antistatische reinigingsdoek en reinigingsborstel die kan gebruikt worden voor het reinigen van de glasplaat van flatbed scanners. Daarnaast kunnen hulpmiddeltjes ook gebruikt worden voor het verwijderen van vuil- en stofdeeltjes van filmnegatieven, dia's, en fotoafdrukken.

Kinetronics Tiger Antistatische Microvezel Reinigingsdoek / Oranje - 45x25cm

De Kinetronics Tiger Reinigingsdoek is geschikt voor de antistatische, droge reiniging van gevoelige oppervlakken zoals filmnegatieven, dia's, cameralenzen en andere fotoapparatuur. Dit speciale reinigingsdoekje bestaat uit twee verschillende soorten vezels. Het geleidend deel in de doek ontlaadt de elektrisch geladen deeltjes betrouwbaar en de ultrasoepele microvezels verwijderen voorzichtig alle soorten stof en vuil van het oppervlak.

In tegenstelling tot de Panther reinigingsdoek van Kinetronics, moet deze reinigingsdoek altijd droog worden gebruikt en is deze niet gemaakt voor chemische bevochtiging. In tegenstelling tot andere merken heeft Kinetronics bewust afgezien van elke vorm van onderdompeling van deze doek in geleidende vloeistoffen. Daar waar tincturen niet kunnen verdampen, kan niets uitdrogen. Dit betekent dat de ontladende werking van het doek gedurende de gehele levensduur constant blijft. Een test door een onafhankelijk instituut toonde aan dat de Kinetronics Tiger reinigingsdoek aanzienlijk lagere weerstandswaarden had dan die van zijn concurrenten.

Grootte: 45x25cm

Kinetronics StaticWisk SW-030 Antistatische Borstel - 3cm

De Kinetronics StaticWisk borstels zijn een reeks compacte antistatische borstels die op een doeltreffende manier stof en oppervlakkige vuildeeltjes verwijderen van filmnegatieven, dia's, cameralenzen, scanners, fotoapparatuur,... De unieke mix van zachte natuurlijke haren en geleidende synthetische vezels plus het geleidend karakter van de samenstelling van deze, resulteren in een langdurige antistatische werking van de borstel. Stof en pluis worden weggenomen in slechts een paar bewegingen.

Lengte: 3cm.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews