Kodak Portra 400 8x10 INCH / 10 sheets

Kodak Portra 400 8x10 INCH / 10 sheets

€ 276,82
Prijs inclusief btw

De Kodak Portra films zijn befaamd voor hun uitzonderlijk mooie, zachte huidtonen en worden dan ook bestempeld als dé film bij uitstek voor het maken van portretten. De uitzonderlijk zachte kleursaturaties, waanzinnige details in alle partijen van licht en de zeer fijne korrel maken van deze film een van de best verkochte kleurenfilms ter wereld.

De film werd bij zijn introductie razendsnel populair bij heel wat studio- en portretfotografen vanwege z'n unieke zachte kleuren. De kleurweergave van de Portra films zijn zo bijzonder dat ze maar moeilijk digitaal benaderbaar zijn. De afdrukken die deze film tot resultaat heeft zijn zo te onderscheiden en vormt daarom het toonbeeld van de echte look&feel van analoge film. De Kodak Portra films blijven daarom bijzonder populair bij heel wat (professionele) analoge fotografen in alle uithoeken van de wereld.

Ten slotte zijn alle Kodak Portra films voorzien van de laatste T-Grain emulsietechnologie waardoor deze zonder problemen gedigitaliseerd kunnen worden.

Deze ISO 400 variant combineert een hoge filmsnelheid met een fijne korrel en is daarom de meeste flexibele Portra film.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Kodak Portra 400 8x10 INCH / 10 sheets
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
8x10" (20,3x25,4 cm) Sheet Film
Filmgevoeligheid
ISO 400
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Korrel
Heel fijne korrel
Push / pull
+2
Ontwikkeling
C-41
Aantal vellen
10
HS-code
37019100

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen