• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

AgfaPhoto

AgfaPhoto Analogue 35mm Photo Camera (Reusable) - Rood

€ 27,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Deze herbruikbare analoge camera van AgfaPhoto is identiek aan de FilmNeverDie Niji, Ilford Sprite 35-II,... camera's die allemaal dezelfde eigenschappen delen m.u.v. de (kleur)uitvoering en de prijs.

Stijlvolle, betaalbare en herbruikbare analoge 35mm camera voor wie net iets meer wil dan een gewone wegwerpcamera maar toch een eenvoudige camera wil. Met deze analoge camera leg je momenten vast op jouw favoriete 35mm film, kleur of zwart-wit. Een 35mm film met een snelheid van minstens ISO 200 is evenwel aangeraden.

Foto's nemen gebeurt met een simpele druk op de knop. De camera beschikt over een ingebouwde flits zodat je ook in minder goede lichtomstandigheden foto's kunt maken. De flits schakel je eenvoudig aan en uit met de schuifregelaar naast de lens. De herbruikbare camera van AgfaPhoto bevat een lens met een vaste brandpuntsafstand van 31mm en een vast diafgrama van f/9. Foto's zijn scherp vanaf een afstand van 1m.

De camera wordt geleverd in een zachte, stoffen etui en is eveneens voorzien van een polsbandje. Een rolletje film en ook de nodige batterij (1x AAA) worden niet meegeleverd.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews