• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Fujifilm

Fujifilm Instax Mini Evo - Zwart

€ 194,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De instax mini Evo is een camera en smartphoneprinter in één. Zo print je jouw herinneringen van toen én leg je komende momenten direct vast. Deel jouw prints in real life, of sla ze op en deel ze op social media. Combineer het beste van beide werelden met de instax mini Evo.

100 verschillende expressies. Show how you see the world. Leg alles wat jij lief hebt vast met de hybride instax mini Evo camera. Deze instant camera heeft een analoge stijl waarmee jij iedere invalshoek, in alle kleuren, omzet naar creatieve prints. Ga aan de slag met 10 verschillende lenseffecten en 10 toffe filters. Kies voor retro, sepia, fisheye of dubbele belichting: leg het vast op 100 verschillende manieren.

Jouw tofste creaties en dierbare herinneringen verdienen het allerbeste: de instax mini Evo heeft de beste printkwaliteit tot nu toe. De resolutie is verdubbeld in vergelijking met eerdere modellen. Kies voor natural mode en ga voor een klassieke look and feel, of kies rich mode voor levendige kleuren!

Een compacte camera met alles wat je wilt! Het design is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Houdt hem verticaal én horizontaal gemakkelijk vast dankzij de twee shutter buttons. Are you ready? Draai aan de knoppen om van lenseffecten of filters te wisselen. Beweeg de hendel naar rechts om jouw foto te printen voor dé analoge beleving! Stop jouw micro SD kaart in de camera om honderden instax mini masterpieces op te slaan!

Sharing is caring! Deel jouw foto’s fysiek, of deel ze digitaal. Sla jouw instax prints op zodat je ze direct kan uploaden naar je socials. Je vindt de nieuwe functie terug in de Instax app.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews