Algemene informatie over betaling, verzending en ophaling van uw bestelling

Betaling  

U heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes om het bedrag van uw
bestelling te voldoen. Met uitzondering van de bankoverschrijving verloopt de betaling van uw bestelling via onze betaalpartner MultiSafepay die steeds garant staat voor een veilige en snelle betaling:

  • Bankoverschrijving: een overschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. De betaling gebeurt via het eigen vertrouwde systeem van uw bank. Deze betaalmethode is volledig gratis. Hou rekening met een overboektijd van minstens 1 werkdag. Heeft u uw bestelling snel nodig? Mail ons dan voor 12u een bewijs van betaling en uw bestelling wordt nog de dag zelf naar u verzonden!

  • Bancontact: bancontact is de populairste betaalmethode in België en maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische zichtrekening. De kaart kan zowel gebruikt worden voor offline als voor online aankopen.

  • iDEAL: dit is dé online betaalmethode bij uitstek in Nederland. iDEAL werkt samen met de 10 grootste banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze kan u eenvoudig uw eigen bank selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website uw bank.

  • VISA / MASTERCARD: met de kredietkaarten van Visa en Mastercard kunt u vandaag een aankoop doen en deze pas later betalen. Een veelgebruikte en praktische manier om uitstel van betaling te verkrijgen.

*Om de huidig aangeboden scherpe prijzen ook in de toekomst te kunnen waarborgen, zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde betaalmethodes de transactiekosten door te rekenen. Het bedrag van de transactiekost zal duidelijk worden aangegeven op het moment dat u een keuze maakt tussen de verschillende betaalmethodes tijdens het bestelproces. 

Verzending  

Al onze pakjes worden verwerkt en geleverd door Bpost.

Indien u ervoor kiest om uw bestelling te laten verzenden heeft u keuze uit verschillende opties:

  • Levering thuis of op kantoor: het pakje wordt binnen de 24h (België) na verzending geleverd op het door u aangegeven afleveradres zowel bij u thuis als op kantoor. Tijdens het bestelproces kan u ook een specifieke leverdatum aanduiden, handig wanneer u niet altijd thuis bent! Zaterdaglevering is ook mogelijk mits toeslag van € 4,84 (ook wanneer uw bestelling meer dan € 75 bedraagt).

  • Levering in een afhaalpunt (enkel België): het pakje wordt verstuurd naar een door jou gekozen postkantoor of postpunt. Pakjes zijn eveneens de volgende werkdag beschikbaar. Keuze uit meer dan 1.250 afhaalpunten!

  • Levering in een pakjesautomaat (enkel België): laat je pakje leveren in één van de vele Bpost pakjesautomaten in België. Pakjes zijn 24h op 24h en 7/7 beschikbaar en worden ook de volgende werkdag geleverd.

De verzendkost voor bovengenoemde verzendmethodes zijn identiek en wordt steeds automatisch berekend op basis van de door u bestelde producten.


Er is steeds GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (België en Nederland)!

Elke bestelling wordt naar u verzonden ongeacht het aankoopbedrag of de bestelde hoeveelheid. Alle pakjes zijn daarbij standaard verzekerd tot een bedrag van € 500.

De levertermijn voor internationale zendingen bedraagt tussen de 4 en 10 werkdagen.

Een overzicht van de geldende tarieven en levertermijnen:

Ophaling  


Zoals eerder aangehaald is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze fotowinkel te Ieper. Na ontvangst van het e-mailbericht met de bevestiging dat uw bestelling klaarstaat, kunt u deze komen afhalen.

Dit zijn onze winkelgegevens en openingsuren:

Retro Camera (Foto De Witte)
Stationsstraat 19
8900 Ieper
België

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00-12:00  14:00-18:30

Woensdag: 09:00-12:00  14:00-18:30

Donderdag: 09:00-12:00  14:00-18:30

Vrijdag: 09:00-12:00  14:00-18:30

Zaterdag: 09:00-12:00  14:00-18:00

Zondag: gesloten (In december niet! Open van 14u tot 18u.)