Kenro 35mm Film Storage Combo Large / Negatiefbladen + Ringmap

Kenro 35mm Film Storage Combo Large / Negatiefbladen + Ringmap

€ 35,12
Prijs inclusief btw

Deze combo bevat 100 pergamijn negatiefbladen voor 35mm film van Kenro en de bijhorende ringmap voor het bewaren van deze negatiefbladen.

Kenro Negatiefbladen 35mm Film 7x6 - Pergamijn - 100 stuks

De negatiefbladen van het Britse Kenro zijn al verschillende jaren de beste oplossing voor het langdurig bewaren van filmnegatieven. In tegenstelling tot vele andere archiveringsoplossingen op de markt zijn deze negatiefbladen van professionele kwaliteit en laten ze jou toe jouw dierbare negatieven zonder zorgen te bewaren voor heel wat jaren.

De negatiefbladen zijn vervaardigd uit pH-neutraal, lichtdoorlatend pergamijnpapier. De geperforeerde zijde van het blad is steeds sterk verstevigd wat eventuele beschadiging voorkomt tijdens het doorbladeren van de verschillende negatiefbladen in de ringmap. De verschillende negatiefstroken van het blad zijn voorzien van zwarte markeringen wat het inschuiven van de negatieven versnelt en vergemakkelijkt.

Deze negatiefbladen zijn geschikt voor het bewaren van 35mm film (24x36mm). Elk blad houdt 7 filmstrips van 6 opnames. Hou er rekening mee dat de bladen breder zijn dan een standaard A4-blad en een gewone A4-ringmap dus niet geschikt is voor het optimaal bewaren van deze negatiefbladen. We raden daarom aan de negatiefbladen steeds te gebruiken in combinatie met de daarvoor voorziene ringmap van Kenro, al dan niet met hoes.

De verpakking bevat 100 negatiefbladen.

Kenro Ringmap voor Negatiefbladen

Deze stevige ringmap met vier ringen werd door Kenro specifiek op de markt gebracht voor het bewaren van negatiefbladen. De negatiefbladen van bijvoorbeeld Kenro zijn breder dan het standaard A4-formaat waardoor een normale A4-ringmap niet geschikt is. Deze map is daarom ook iets breder zodat negatiefbladen perfect passen in de bewaarmap. De map houdt het gewicht van ongeveer 100 à 150 Kenro negatiefbladen, ongeacht het filmformaat (35mm of 120).

De rug van de map is voorzien van beschrijfbaar label met datumaanduiding en een eventuele beschrijving van de inhoud.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.
KNF15+KEN127

Productkenmerken

Verpakking
1x Kenro Negatiefbladen 35mm Film 7x6 - Pergamijn - 100 stuks, 1x Kenro Ringmap voor Negatiefbladen
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal vellen
100
Afwerking
Pergamijn
HS-code
39264000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen