• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Negative Supply

Negative Supply Pro Mount MK2 + 35mm/120 Adapter Plate

€ 366,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Pro Mount MK2 wordt geleverd met adapterplaten voor de Pro Film Carrier 35 (MK2) en Pro Film Carrier 120 MK2. Deze adapters zijn niet compatibel met oudere versies van deze carriers!

De Negative Supply Pro Mount MK2 is ontworpen om naadloos samen te werken met de Pro Film Carrier 35 (MK2) voor 35mm film of de Pro Film Carrier 120 MK2 voor 120 film. De Pro Mount MK2 biedt extra stabiliteit, precisie en stofverwijderingsmogelijkheden voor het scansysteem.

Met behoud van de oorspronkelijke afmetingen voor compatibiliteit van het platform en het inzetstuk, combineert de nieuwe Pro Mount MK2 een uiterst sterke geanodiseerde aluminiumplaat, versterkt door vezelcomposietpolymeerhardware. 

Stabiliteit

De 35mm en 120 Film Carrier kan veilig en gemakkelijk worden bevestigd op de Pro Mount MK2, en de houder biedt extra gewicht en verbreedt de voetafdruk van het apparaat, waardoor het scanproces stabieler wordt. Hoewel de Film Carriers ook zonder de Pro Mount stabiel zijn, zorgt dit voor nog meer stabiliteit en controle.

Precisie

De Pro Mount MK2 is een nauwkeurig ontworpen apparaat met stelvoetjes om een horizontaal vlak voor het scannen te garanderen. De onderkanten van de stelvoetjes zijn tevens voorzien van kleine antislipvoetjes voor extra stabiliteit en precisie.

Verwijdering van stof

De meest interessante functie van de Pro Mount MK2 bespaart je een enorme hoeveelheid tijd en frustratie tijdens de postproductie. Elke Pro Mount MK2 bevat een antistatisch borsteltje dat stevig aan de Mount wordt bevestigd en op één lijn komt met de filmpoort van de Film Carrier. Het meeste stof en ongewenst vuil wordt automatisch van de film verwijderd voordat je gaat scannen, waardoor je tijd en energie bespaart. Inclusief 35mm/120 borstel.  

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews